Despre Noi

Despre Love Only Organics - produse cosmetice 100% naturale

 

Love Only Organics s-a născut din nevoia reală pentru produse cosmetice 100% naturale, eficiente, care adaugă un element de lux ritualului de îngrijire zilnic. Nimic nu poate fi mai eficient decât uleiuri pure, presate la rece, nerafinate, certificate ecologic, recoltate direct din natură şi combinate pentru a crea produse complete, pline de beneficii pentru pielea ta. De aceea scopul nostru este să oferim produse ce au grijă de tine, cu respect pentru natură şi cu gândul la bunăstarea pielii tale pe termen lung.

 

Combinând puterea plantelor cu cea a uleiurilor vegetale cu proprietăţi de transformare a pielii, produsele Love Only Organics lucrează în sinergie pentru a reda strălucirea şi aspectul sănătos al pielii. Produsele se adresează diverselor nevoi ale tenului, de la protecţia împotriva radicalilor liberi, reducerea ridurilor fine și încurajarea producţiei de colagen până la susţinerea procesului natural de vindecare al pielii şi echilibrarea producţiei de sebum.

 

Despre Love Only Organics

Toate produsele conţin 100% ingrediente naturale. 

Nu folosim nici unul din ingredientele artificiale întâlnite adesea în produsele cosmetice, cum ar fi: uleiuri minerale, alcool, aluminiu, parabeni, conservanţi sintetici, compuşi chimici sau arome artificiale. 

Produsele nu conţin apă, aşa că fiecare sticlă conţine doar substanţele de care tenul are nevoie pentru a radia. Astfel consumatorul primeşte o concentraţie mult mai mare de nutrienţi benefici pielii în fiecare produs. Această concentraţie mare înseamnă un consum mult mai mic faţă de produsele cosmetice convenţionale, consumatorul plătind doar pentru partea care aduce rezultate, nu pentru apă, care ştiinţific nu poate hidrata din exterior spre interior.

Produsele sunt manufacturate în loturi mici pentru a asigura prospeţimea ingredientelor, implicit păstrând calitatea lor maximă şi pentru a ne asigura că fiecare consumator beneficiază din plin de întregimea proprietăţilor excepţionale ale acestor uleiuri, unturi și plante atent selectate.

Nu incălzim unturile si uleiurile peste 38 °C pentru a nu distruge nici o proprietate benefică a vreunui ingredient. 

Suntem mulţumiţi atunci când tu eşti mulţumit. Daca nu eşti incântat de vreun produs, modul de livrare sau altceva, te rugăm sa ne anunţi ca să putem remedia siuaţia.