Termeni și Condiții

Returnarea produselor

Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, notificand in scris, pe email, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 alin. 1).

 

Dreptul de autor, Conținut Site şi Copyright

Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site apartin in intregime companiei Love Only Organics SRL. Intregul continut al siteului loveonlyorganics.ro imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, emailuri, scripturi, programe si alte date sunt proprietatea Love Only Organics SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. loveonlyorganics.ro si toate informatiile continute sunt proprietate a firmei Love Only Organics SRL. Folosirea fara acordul Love Only Organics SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Preturi

Toate preturile produselor în acest site sunt exprimate in RON, si sunt finale. Preturile produselor nu includ costurile de transport. Ele sunt mentionate in sectiunea “Livrare” a siteului.

 

Promotiile, reducerile de pret

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in intervale de timp precizate punctual.

 

Date de inregistrare

Pentru a va inregistra ca membru pe siteul loveonlyorganics.ro, sunteti obligat sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al siteului si sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, furnizorul are dreptul sa suspende contul dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a onora comenzile Dvs.in sistemul comertului online si de informarea dvoastra. Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site. Compania se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor siteului catre terti.

Nu putem garanta o acuratete vizuala de 100% referitor la pozele produselor de pe site. Acest lucru ar fi aproape imposibil, insa incercam ca pozele produselor sa fie in concordanta cu produsele reale, cat mai mult posibil, mergand chiar spre o precizie apropiata de 100%.

Love Only Organics SRL iși rezervă dreptul de refuza colaborarea cu clienții ce manifestă un comportament și limbaj inadecvat sau au în istoric comenzi refuzate / neridicate.