Pielea ta pe perioada verii

 

Vara şi-a intrat deja în drepturi, iar până să ne facem apariţia pe plajă sau în diverse locuri de concediu însorite trebuie să ştim că pielea are nevoie de o îngrijire corectă după o expunere prelungită la soare. Chiar dacă a fost protejată cu un produs cosmetic ce are un FPS corespunzător şi chiar recomandăm acest lucru din toate inima, pielea va fi deshidratată, afectată şi astfel predispusă la apariţia de noi riduri pe care hai să fim sinceri nu le dorim.

 

Pentru a proteja şi răsfăța pielea după o zi lungă în soare, asiguraţi-vă că beţi o mulţime de lichide pentru a rehidrata celulele si folosiţi un produs puternic hidratant după soare. Serumul BIO, 100% natural "Pure Radiance" este bogat în antioxidanţi puternici, contribuie la regenerarea celulară, neutralizează radicalii liberi, susţine producţia de colagen şi îmbunătăţeşte textura şi fermitatea pielii.

 

Se absoarbe uşor, rehidratează şi nu ar trebui să lipsească din ritualul de îngrijire din această vară. Amestecul Bio-dinamic de plante ecologice, care include Gălbenele, Urzică şi Afin, încurajează producţia de celule sănătoase şi calmează tenul, astfel că dacă doreşti o piele reparată, hidratată, ce nu va fi predispusă la apariţia de noi riduri, nu lăsa acest serum minunat pe raftul nostru. Concediu plăcut!

Comenteaza


Captcha