Cosmeticele naturale - de ce nu sunt doar un trend

 

Ingrjirea naturala a pielii nu se concentreaza de branduri, ci pe produse de calitate, cu ingrediente 100% naturale. Este un stil de viata; o abordare holistica a sanatatii pielii. Iata cinci lucruri pe care trebuie sa le stii despre revolutia verde, naturala a frumusetii:

 

1. Detoxificarea pielii este la fel de importanta ca si detoxifierea corpului.

 

Pielea ta este cel mai mare organ - serveste pentru a te proteja si actioneaza ca o reflexie fizica a sanatatii tale generale. Utilizarea de produse cosmetice naturale este echivalentul consumului de alimente proaspete si sanatoase pentru un organism energizat.

 

2. Stresul provoaca riduri.

 

Imbatranirea pielii este cauzata nu doar de varsta, dieta si expunerea excesiva la soare. Cand esti stresata, corpul tau elibereaza hormonul cortizol, care compromite sistemul imunitar, care apoi accelereaza procesul de imbatranire.

 

3. Produsele de ingrijire a pielii - la fel de importante ca si alimentatia.

 

Nu le ingerezi efectiv, dar pielea ta absoarbe aproximativ 60% din tot ceea ce folosesti. Asta inseamna ca daca exista toxine in produsele de ingrijire a pielii tale, intra in mult mai mult decat straturile superioare ale pielii.

 

4. Cosmeticele naturale sunt pentru o piele frumoasa pe termen lung - nu sunt o solutie de tip pansament.

 

Love Only Organics se concentreaza mai curand pe longevitatea pielii decat pe oferirea unei solutii temporare, asa cum fac brandurile conventionale de cosmetice. Ingrijirea naturala a pielii se concentreaza pe o abordare holistica, pe termen lung a sanatatii pielii, astfel incat aceasta sa straluceasca in fiecare zi - nu numai atunci cand apare o problema.

Comenteaza


Captcha