LASTING HYDRATION
Solutia pielii uscate
Crema de Maini Intens Hidratanta BIO

Disponibilitate: 10000
49,9Lei
Preţul în puncte de recompensă: 549
Cant:
+ -
 
Primești 27 puncte de recompensă

 

DETALII
 
Gramaj: 50mL

 

Crema de mâini BIO, 100% naturală, 'Lasting Hydration' conține o formulă bogată în nutrienți, și pătrunde uşor în piele pentru a-i asigura protecţie şi hidratare. Este remediul ideal pentru senzaţia de mâini uscate.

 

Beneficii:

♥ Untul de Shea stimulează regenerarea celulară, previne îmbătrânirea pielii și are proprietăți hidratante și nutritive excelente pentru piele, asigurându-i elasticitatea și finețea.

♥ Uleiurile de Susan și Zmeură absorb o parte din razele UV, făcând din acest produs un aliat în protecția împotriva radiațiilor nocive ale soarelui. Uleiul de Zmeură contribuie de asemenea la repararea pielii şi menţinerea elasticităţii acesteia datorită conținutului bogat de antioxidanți și acid elagic.

♥ Uleiul de Cânepă previne pierderea apei din țesuturi, acționând la nivel fiziologic; conține raportul optim între Omega 3 și 6, facându-l ideal pentru celulele pielii noastre.

♥ Uleiul de Dovleac hidratează, previne îmbătrânirea prematură a pielii și redă luminozitatea naturală a pielii.

 

Ingrediente:

Butyrospermum Parkii (Unt de Shea)*, Sesamum Indicum Seed Oil (Ulei de Susan)*, Cocos Nucifera (Ulei de Cocos)*, Cannabis Sativa Seed Oil (Ulei de Cânepă)*, Cucurbita Pepo Seed Oil (Ulei de Dovleac)*, Rubus idaeus Seed Oil (Ulei de Zmeură), Cera Alba (Ceară de albine)*, Extract de Calendula Officinalis (Gălbenele)*, Non-GMO Natural Tocopherol (vitamina E Naturală), Ulei esenţial de: Aniba Rosaeodora (Lemn de Trandafir), Citrus Bergamia (Bergamotă fără bergapten)*.

* ingrediente BIO, certificate ecologic.
Toate unturile/uleiurile noastre vegetale sunt presate la rece şi nerafinate.

Utilizare:

Se aplică o cantitate mică pe mâini pentru a restabili nivelul optim de hidratare a pielii.

Depozitare:

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.