RESTORE YOUR SHINE
Pentru Par Fragil si Varfuri Despicate
Serum Stralucire Par BIO

Disponibilitate: 10000
64,9Lei
Preţul în puncte de recompensă: 649
Cant:
+ -
 
Primești 35 puncte de recompensă

 

DETALII
 
Gramaj: 30mL

 

Serumul de păr 100% natural 'Restore Your Shine' este un elixir reparator, fiind ideal pentru părul tern, fragil și degradat. Bogat în uleiuri special selectate pentru proprietățile lor excepționale în îngrijirea părului, Restore Your Shine hidratează părul, îi reface structura, astfel că acesta va deveni mătăsos, plin de strălucire și va fi mai protejat de căldura aparatelor de styling. În plus, aplicat pe părul umed, va reduce perioada de uscare a acestuia și părul va fi mai ușor de coafat.

 

Beneficii:

♥ Uleiul de Babassu , un ulei emolient, hidratant intens și foarte nutritiv, este excelent pentru îngrijirea părului uscat, casant, fragil, sau devitalizat.

♥ Uleiul de Baobab contribuie la regenerarea părului, iar ca urmare acesta va fi mai strălucitor şi plăcut la atingere, cu o textură mătăsoasă, rezultată în urma netezirii cuticulelor.

♥ Uleiul de Argan repară structura firului de păr în întregime, de la rădăcină până la vârfuri, ajutând inclusiv la reducerea vârfurilor despicate.

♥ Uleiurile esențiale de Neroli și citrice vor parfuma discret părul și vor contribui și ele la strălucirea acestuia.

 

Ingrediente:

Orbignya Oleifera Seed Oil (Ulei de Babassu)*, Camellia Oleifera Seed Oil (Ulei de Camellia)*, Argania Spinosa Kernel Oil (Ulei de Argan)*, Adansonia Digitata Seed Oil (Ulei de Baobab)*, Sesamum Indicum Seed Oil (Ulei de Susan)*, Uleiuri esențiale: Citrus Aurantium Amara Flower Oil (Neroli), Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (Portocală Dulce)*, Citrus Aurantifolia Oil (Lime), Natural Tocopherol (vitamina E naturală), Rosmarinus Officinalis (Extract CO2 Rozmarin)*.

* ingrediente BIO, certificate ecologic.
Toate uleiurile noastre vegetale sunt presate la rece şi nerafinate.

Utilizare:

Aplicați una sau două picături de serum în palmă, iar apoi treceți mâinile prin păr. Utilizați și înainte de styling pentru a proteja părul de căldura generată de placa de întins sau de foehn.

Depozitare:

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.