LAVENDER & GRAPEFRUIT
Protectie + Ingrijire
Deodorant BIO 100% Natural (fara aluminiu)

Disponibilitate: 10000
34,9Lei
Preţul în puncte de recompensă: 299
Cant:
+ -
 
Primești 15 puncte de recompensă

 

DETALII
 
Gramaj: 50mL

 

♥ fără aluminiu, parabeni, propylene glycol, arome sintetice și substanțe toxice 

♥ inhibă dezvoltarea bacteriilor

♥ asigură protecție eficientă de lungă durată

♥ aplicare ușoară si absorbție rapidă

 

Deodorantul 100% natural “Lavender+Grapefruit” este o alternativă sănătoasă la deodorantele convenționale, dar în același timp la fel de eficientă. Acest produs conține doar ingrediente naturale, toate uleiurile și unturile fiind certificate ecologic (BIO), neavând în componența sa nici un ingredient toxic, artificial sau care poate dăuna sănătății.

Deodorantul susține funcția naturală de detoxifiere a pielii, dar protejează în mod eficient împotriva mirosului neplăcut al transpirației, pe parcursul întregii zile. Produsul conține de asemenea ingrediente cu proprietățile antibacteriene pentru a neutraliza bacteriile ce cauzează mirosul neplăcut și uleiuri ce calmează pielea iritată și sensibilă. Aroma dulce și florală de levănțică și grapefruit este relaxantă și liniștitoare.

Ingrediente:

Butyrospermum Parkii (Unt de Shea)*, Sodium Bicarbonate (Bicarbonat de Sodiu fără aluminiu), Cocos Nucifera (Ulei de Cocos)*, Manihot Esculenta (Pudră de Tapioca), Theobroma Cacao (Unt de Cacao)*, Extract de Calendula Officinalis (Gălbenele)*, Natural Tocopherol (vitamina E Naturală), Ulei esenţial de: Lavandula Angustifolia (Lavandă)*, Citrus Paradisi (Grapefruit)* .

* ingrediente BIO, certificate ecologic.
Toate unturile/uleiurile vegetale sunt presate la rece şi nerafinate.

Utilizare:

Cu mâini curate și uscate, luați o cantitate mică de cremă și aplicați în zona axilei. În caz de topire, amestecați bine și depozitați în frigider până la întărire.
Pe perioada verii textura produsului poate varia, însă acest lucru nu îi afectează absolut deloc eficienţa. Se amestecă şi se introduce la frigider pentru solidificare.

Depozitare:

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.