SUPER ANTIOXIDANTS FACE MASK
Macese, Cacao si Zmeura
Masca de Fata BIO

Disponibilitate: 10000
39,9Lei
Preţul în puncte de recompensă: 399
Cant:
+ -
 
Primești 20 puncte de recompensă

 

DETALII
 
Gramaj: 50ml

 

“SUPER ANTIOXIDANTS FACE MASK” este o mască de faţă BIO, 100% naturală, formulată cu atenție pentru a detoxifia, hidrata și revitaliza pielea cu un complex de ingrediente antioxidante și iluminatoare.

 

Beneficii:

♥ Pudra de Cacao Raw și pudra de Zmeură sunt bogate în antioxidanți puternici ce lucrează împreună pentru a-i conferi tenului protecție împotriva radicalilor liberi, contribuind în același timp la repararea celulelor pielii.

♥ Pudra de Măceșe, o sursă excelentă de vitaminele A și C iluminează tenul și menține producția de colagen pentru ca acesta să-și mențină tinerețea și suplețea pentru cât mai mult timp. De asemenea, împreună cu Lemnul Dulce reduce petele pigmentare apărute în urma expunerii la soare.

♥ Pudrele Bio-dinamice de Urzică şi Muşeţel ajută la vindecarea celulară, stimularea producţiei de colagen şi calmarea inflamaţiei.

♥ Argila Roz ajută la eliminarea impurităților din piele fără a afecta nivelul de hidratare a acesteia, fiind astfel indicată și tenului uscat sau matur.

 

Ingrediente:

Rosa Mosqueta(Pudră de Măceșe)*, Illite, Kaolin (Argilă Roz), Theobroma Cacao (Pudră de Cacao Raw)*, Beta Vulgaris (Pudră de Sfeclă), Rubus Idaeus (Pudră de Zmeură), Curcuma Longa (Pudră de Turmeric), Glycyrrhiza glabra (Lemn Dulce), Chamomilla Recutita(Flori de Mușețel)*, Urtica Dioica (Urzică)*.

* ingrediente BIO, certificate ecologic.

Tipul de ten:

Ideal pentru orice tip de ten, inclusiv pentru pielea uscată și matură sau pentru un ten care are nevoie de un plus de luminozitate.

Utilizare:

Se amestecă o linguriță de pudră cu puțină apă, apă florală sau iaurt și se aplică pe tenul demachiat și curățat în prealabil. Se lasă aproximativ 10 minute după care se îndepărtează cu un prosop umed. Pielea va deveni mai catifelată și va avea un aspect mai luminos.

Ajunge până la 10 aplicări.

Depozitare:

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.